Photos and pictures of calmtime

Here is what we found on #calmtime from instagram. 3 789 posts total.

#calmtime analytics

Posting speed: 0

0 posts per hour. Usually 3 hours between posts.

Posting speed of hashtag calmtime shows you how many media is posted with tag per hour. If this value more than 500 hashtag is very popular, but your post will go down in the list soon.

If you looking for hashtags that will give you likes, comments and followers you should use hashtags with higher engagement rate and posting speed between 5 and 10.


Latest #calmtime media


"Tummy selamat untuk newborn" "seronok dah tak ada masalah buang air besar" "pakai tummy,baby terus buang angin" "Kuning baby turun dengan tummy time" "tummy time pilihan selamanya" . . . #balm #babybalm #tummytime #sleeptime #calmtime #coughflutime #tummytimebalm #sleeptimebalm #calmtimebalm #coughflutimebalm #tasneemnaturel #tasneemnaturelbalm #essentialoil #produkmuslim #kitkecemasanbaby #pilihanibubapa #tasneemnatureljelebu #jelebu #negerisembilan http://www.wasap.my/60136258335
"Konsisten sapukan balm,alhamdulillah nampak kesan pada anak-anak" "Anak dah makin tenang & dah boleh duduk lama di kerusi sekolah" "Baby cool pakai calm time" "Baby tenang,tidur malam pun lena" "Anak aktif dapat tidur lena" . . . #balm #babybalm #tummytime #sleeptime #calmtime #coughflutime #tummytimebalm #sleeptimebalm #calmtimebalm #coughflutimebalm #tasneemnaturel #tasneemnaturelbalm #essentialoil #produkmuslim #kitkecemasanbaby #pilihanibubapa #tasneemnatureljelebu #jelebu #negerisembilan http://www.wasap.my/60136258335
"Anak serasi,tidur pun lama" "Lena tidur tak ada mimpi macam-macam" "Baby senang tidur" "Baby cool mama happy" "Dah tak terjaga anak menangis" . . . #balm #babybalm #tummytime #sleeptime #calmtime #coughflutime #tummytimebalm #sleeptimebalm #calmtimebalm #coughflutimebalm #tasneemnaturel #tasneemnaturelbalm #essentialoil #produkmuslim #kitkecemasanbaby #pilihanibubapa #tasneemnatureljelebu #jelebu #negerisembilan http://www.wasap.my/60136258335
Y O G A My co-educator does the most amazing yoga & meditation with the Kinder's! Half an hour of silence and calm engagement yesterday πŸ™πŸ½ #australiankindergarten #kindergarten #the100languagesofchildren #calmtime #yogawithchildren #grossmotordevelopment
Resepi sleep time pula terkandung minyak pati kayu cedar. Ianya merangsang perembesan hormon melatonin iaitu hormon tidur. Hormon ini yang membolehkan seseorang tidur dengan lebih nyenyak. Ianya juga mampu untuk meningkatkan daya tumpuan. Minyak pati lavendar pula mampu meningkatkan kualiti tidur, mood yang lebih stabil & juga daya tumpuan yang lebih baik. Bergamot eo yang ada juga dapat mengurangkan ketegangan otot. Aromanya yang segar merangsang ketenangan dan rasa rileks dalam diri. Minyak pati ylang ylang. Membantu mengawal tekanan darah, mengawal corak pernafasan & mengurangkan adrenalin iaitu rasa bimbang, marah dan takut. Sesuai untuk memudahkan tidur, mendapatkan tidur yang nyenyak dan juga untuk kanakΒ² ADHD . . #balm #babybalm #tummytime #sleeptime #calmtime #coughflutime #tummytimebalm #sleeptimebalm #calmtimebalm #coughflutimebalm #tasneemnaturel #tasneemnaturelbalm #essentialoil #produkmuslim #kitkecemasanbaby #pilihanibubapa #tasneemnatureljelebu #jelebu #negerisembilan http://www.wasap.my/60136258335
Dalam tummy time, ada minyak pati halia. Ia membantu masalah kembung perut & ketidakselesaan perut. Juga membantu pembuangan toksin dari badan. Paling utama, eo ginger ini merangsang pengeluaran jus gastrik & air liur yang boleh membantu dalam penghadaman. Peppermint eo juga ada dalam resepi tummy time. Di mana ianya membantu mengendurkan otot usus. Juga bertindak untuk membuang angin dalam perut dan membantu masalah ketidakhadaman. Minyak pati serai pula berupaya meningkatkan fungsi sistem penghadaman. Ia juga membantu mengurangkan masalah usus & pencernaan. Di samping mencegah pembentukan gas yang berlebihan di dalam usus. Sesuai untuk sakit perut, gastrik, kembung perut, cirit- birit dan sembelit . . #balm #babybalm #tummytime #sleeptime #calmtime #coughflutime #tummytimebalm #sleeptimebalm #calmtimebalm #coughflutimebalm #tasneemnaturel #tasneemnaturelbalm #essentialoil #produkmuslim #kitkecemasanbaby #pilihanibubapa #tasneemnatureljelebu #jelebu #negerisembilan http://www.wasap.my/60136258335
Calm time Tasneem Naturel ada minyak pati geranium. Diekstrak dari batang dan daun, ianya mampu melegakan tekanan, mengurangkan kemurungan, mengimbangi hormon dan melancarkan peredaran darah. Minyak pati lavendar juga ada dengan memberikan rasa rileks saraf, menstabilkan mood & daya tumpuan yang lebih baik. Frankinsense eo pula berperanan melegakan rasa bimbang & tekanan seseorang. Juga membantu merehatkan saraf dan meredakan kemarahan. Sesuai untuk menenangkan dan merilekskan anak. Juga untuk mendapatkan daya tumpuan dan fokus yang lebih tinggi. . . #balm #babybalm #tummytime #sleeptime #calmtime #coughflutime #tummytimebalm #sleeptimebalm #calmtimebalm #coughflutimebalm #tasneemnaturel #tasneemnaturelbalm #essentialoil #produkmuslim #kitkecemasanbaby #pilihanibubapa #tasneemnatureljelebu #jelebu #negerisembilan http://www.wasap.my/60136258335
Dalam coughflu time, ada orange eo. Orange ni bagus sebab kaya dengan antioksida d-limonene. Membantu menghapuskan toksin dalam badan. Eycalytus eo iaitu minyak pati kayu putih. Berkesan merawat alahan dan resdung. Sangat membantu mencairkan kahak. Dan ianya juga membantu merawat asthma dengan bertindakbalas terhadap membran mukus yang mana mengurangkan perembesan lendir. Tea trea eo pula merupakan antibiotik yg terbaik. Ia membantu masalah pernafasan melegakan asthma,selesema dan batuk. Ada juga eo cypress yang dapat menghapuskan kahak yang terkumpul dalam saluran pernafasan dan paruΒ². Sesuai untuk mengurangkan batuk berkahak, selsema, asthma dan suhu ketika demam. . . #balm #babybalm #tummytime #sleeptime #calmtime #coughflutime #tummytimebalm #sleeptimebalm #calmtimebalm #coughflutimebalm #tasneemnaturel #tasneemnaturelbalm #essentialoil #produkmuslim #kitkecemasanbaby #pilihanibubapa #tasneemnatureljelebu #jelebu #negerisembilan http://www.wasap.my/60136258335
Viral Infection Memang Tengah Kemuncak sekarang nih kan? Sana Sini Sis Dengar Anak2 Pakat Sakit.. Kita yg Dewasa nih pon Terkena Uolss! . . InsyaAllah #TasneemNaturel dapat membantu! 😊 Tak Salah Kita Mencuba Kan??? . . HOW TO ORDER πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ . . πŸ“² WA Sis = 016 502 0977 . . HARGA = RM 49 SAhaja!πŸ’‹πŸ’‹ . . #RugiTakCuba #SayaJualBalmBayi #TasneemNatural #CalmTime #SleepTime #TummyTime #CoughTime #Organic #OrganicProduct #BumiputeraProduct #BalmBaby
Perut Anak Kembung? SEMBELIT??? Meh La guna Balm from #TasneemNatural , InsyaAllah Tak Rugi Membeli Tauuuu 😊 . . . . InsyaAllah #TasneemNaturel dapat membantu! 😊 Tak Salah Kita Mencuba Kan??? . . HOW TO ORDER πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ . . πŸ“² WA Sis = 016 502 0977 . . HARGA = RM 49 SAhaja!πŸ’‹πŸ’‹ . . #RugiTakCuba #SayaJualBalmBayi #TasneemNatural #CalmTime #SleepTime #TummyTime #CoughTime #Organic #OrganicProduct #BumiputeraProduct #BalmBaby
Cara penggunaan balm keluaran tasneem naturel #tummytime #coughflutime #sleeptime #calmtime Tgg APA lagi jom dapat kan segera
Bayi yang ade G6PD boleh pakai Tasneem Naturel Balm okay! Selamat utk bayi G6PD. Harap maklum. #TasneemNaturelBalm #SleepTime #CalmTime #CoughFluTime #TummyTime
Penangan #calmtime . Selalu kalau ibu masuk toilet je, die pun bergendang depan pintu... Menangis macam ape...hurmm.. Hari ni senyap jee... Ape la keje Alya agak nye?? . Hahahaha... Ni ibu keluar toilet tengok dia tengah sedap landing sambil main telefon ibu... Tah ape yang die tekan, kalau ada yg pelik2 tu keje Alya yee... . Ini betul2... Bukan tipu2 taw... 😚😚😚 . Kalau ada kawan Alya yang sama macam Alya, tak boleh tinggal, tak boleh ibu hilang sekejap... Meh cuba calm time... InshaAllah... Ibu pun tak stress πŸ˜„ . Ps tak sempat nak amik gambar dengan balm sebab takut Alya lari πŸ˜‚ . . . #tasneemnaturel #tasneemnaturelbalakong #tasneemnaturelbalm #mummybaby_stuff #tnbyibuzahra #calmtimebalm #tantrum #menangis #mengamuk #forbabies #forkids #foradult #forall #kitkecemasanibu #babytn
Alhamdulillah, anaknya rasi dengan balm Calm Time #tasneemnaturel 😍 . Fungsi balm Calm Time adalah untuk mententeramkan anak2 yang tantrum. . Jangan bimbang, bahan2 nya selamat digunakan dan diperbuat daripada #essentialoils πŸ˜‰ . #babytantrum #babytenang #tantrum #calmtime #balmbaby #balmnatural #dropshipwanted #agentwanted
*** 穏やかγͺ空。 穏やかγͺ時間。 η”Ÿγγ¦γ‚‹γ‚“γ γ€‚ #calm #calmtime #sky #time #heart #alive #穏やかγͺζ™‚ι–“ #穏やかγͺη©Ί #η”Ÿγγ¦γ‚‹
Life is umm, let's say challenging just now. When times are tough and each day feels like a long haul with no ease up in sight, then go light a camp fire, pour a glass and spend the evening with your precious family in the calm of the evening garden. It solves nothing, but losing yourself in these gentle moments helps bring some balance in those scary times. . . #lifeandlemons #trustthefates #keepingitreal #holdthefaith #littlestoriesofmylife
🌹CUSTOMER FEEDBACK🌹 Membantu hilangkan kesan lebam. Amat sesuai ketika emergency. WA 0169767890 #kesanlebam #calmtime #coughflu #sleeptime #tasneemnaturel #anakselsema #anakjatuh
Tasneem Naturel . . Calm Time . . βœ… Memberikan keselesaan βœ… Mengurangkan tekanan βœ… Mengurangkan keletihan βœ… Bantu anak lebih tenang . Cara guna : Sapu di tulang belakang,tapak kaki, di nadi belakang telinga serta pergelangan tangan . Online Order whatapps azie +601123089402 . . Walk In arissa_babyshop GK4-05 Pusat Penjaja Bazaria Pantai, Pantai Dalam KL . #tasneemnaturel #balmnatural #balmtasneemnaturel #coughflutime #tummytime #sleeptime #calmtime
SEBENAR NYE BALM NI ADA BERAPA JENIS? Ha..ni antara soalan yang selalu dapat kat pm. Ok ini kebenarannya ya.πŸ˜… #SleepTime + membantu seimbangkan hormon anak yang susah tidur. + membantu dapatkan tidur yang berkualiti (untuk anak kerap terjaga) #CoughFlu + membantu mengatasi masalah batuk dan kahak + menyembuhkan selsema secara semulajadi #TummyTime + membantu mengatasi masalah kembung + mengatasi masalah sembelit dan cirit birit #CalmTime + membantu menenangkan anak yang meragam/ tantrum + meningkatkan hormon tenang ok, inilah 4 beradik balm #TasneemNaturel yang makin hot di kalangan ibu2 ni. Alhamdulillah. Harga 1 unit balm rm49. Untuk penggunaan kerap tahan hingga 2 bulan. Tapi kan.. Kalau ambil TWIN SET atau FULLSET boleh jimat sehingga rm39 tau. πŸ˜πŸ˜ƒ Boleh kongsi dengan kawan-kawan untuk beli 4 unit. Berbaloi sangat. Ok, so sekarang ni puan nak balm apa? πŸ˜…
SEBENAR NYE BALM NI ADA BERAPA JENIS? Ha..ni antara soalan yang selalu dapat kat pm. Ok ini kebenarannya ya.πŸ˜… #SleepTime + membantu seimbangkan hormon anak yang susah tidur. + membantu dapatkan tidur yang berkualiti (untuk anak kerap terjaga) #CoughFlu + membantu mengatasi masalah batuk dan kahak + menyembuhkan selsema secara semulajadi #TummyTime + membantu mengatasi masalah kembung + mengatasi masalah sembelit dan cirit birit #CalmTime + membantu menenangkan anak yang meragam/ tantrum + meningkatkan hormon tenang ok, inilah 4 beradik balm #TasneemNaturel yang makin hot di kalangan ibu2 ni. Alhamdulillah. Harga 1 unit balm rm49. Untuk penggunaan kerap tahan hingga 2 bulan. Tapi kan.. Kalau ambil TWIN SET atau FULLSET boleh jimat sehingga rm39 tau. πŸ˜πŸ˜ƒ Boleh kongsi dengan kawan-kawan untuk beli 4 unit. Berbaloi sangat. Ok, so sekarang ni puan nak balm apa? πŸ˜…
SEBENAR NYE BALM NI ADA BERAPA JENIS? Ha..ni antara soalan yang selalu dapat kat pm. Ok ini kebenarannya ya.πŸ˜… #SleepTime + membantu seimbangkan hormon anak yang susah tidur. + membantu dapatkan tidur yang berkualiti (untuk anak kerap terjaga) #CoughFlu + membantu mengatasi masalah batuk dan kahak + menyembuhkan selsema secara semulajadi #TummyTime + membantu mengatasi masalah kembung + mengatasi masalah sembelit dan cirit birit #CalmTime + membantu menenangkan anak yang meragam/ tantrum + meningkatkan hormon tenang ok, inilah 4 beradik balm #TasneemNaturel yang makin hot di kalangan ibu2 ni. Alhamdulillah. Harga 1 unit balm rm49. Untuk penggunaan kerap tahan hingga 2 bulan. Tapi kan.. Kalau ambil TWIN SET atau FULLSET boleh jimat sehingga rm39 tau. πŸ˜πŸ˜ƒ Boleh kongsi dengan kawan-kawan untuk beli 4 unit. Berbaloi sangat. Ok, so sekarang ni puan nak balm apa? πŸ˜…
Tasneem Naturel . . Sleep Time . βœ… Bantu anak tidur lena βœ… Bantu anak supaya mudah tidur βœ… Bantu anak bangun dalam mood ceria βœ… Memberi tidur berkualiti . . Cara guna : Sapu di tulang belakang, tapak kaki, di nadi belakang telinga serta pergelangan tangan . Online Order whatapps azie +601123089402 . . Walk In arissa_babyshop GK4-05 Pusat Penjaja Bazaria Pantai, Pantai Dalam KL . #tasneemnaturel #balmnatural #balmtasneemnaturel #coughflutime #tummytime #sleeptime #calmtime
Tasneem Naturel . . Tummy Time . βœ… Bertindak seperti minyak telon βœ… Membuang angin dalam perut βœ… Bantu melegakan perut sebu βœ… Bantu melegakan kembung perut . . Cara guna : Sapu pada perut & tapak kaki . . Online Order whatapps azie +601123089402 . . Walk In arissa_babyshop GK4-05 Pusat Penjaja Bazaria Pantai, Pantai Dalam KL . #tasneemnaturel #balmnatural #balmtasneemnaturel #coughflutime #tummytime #sleeptime #calmtime
Tasneem Naturel . CoughFlu Time .. βœ…Bantu kurangkan selesema βœ…Bantu cairkan kahak βœ…Bantu melegakan athma βœ…Bantu kurangkan suhu ketika demam . . Cara Guna : Sapu dihidung, tekak, tulang belakang, tapak kaki dan dada . . RM49 . . Online Order whatapps azie +601123089402 . . Walk In arissa_babyshop GK4-05 Pusat Penjaja Bazaria Pantai, Pantai Dalam KL . #tasneemnaturel #balmnatural #balmtasneemnaturel #coughflutime #tummytime #sleeptime #calmtime
Tasneem Nature Kami hanya menggunakan bahan yang 100% semulajadi, tiada paraben, tiada SLS, tiada bahan kimia. Bahan yang digunakan adalah minyak pati 100%, beewax, shea butter, olive oil, almond oil dan coconut oil. . . Calm Time Produk ini membantu menenangkan anak anda jika dalam keadaan meragam atau tantrum. Hanya sapukan di tapak kaki, di belakang telinga, ubun-ubun mengikut kesuaian anak anda. . . Sleep Time Produk ini membantu anak yang susah tidur. Ia mengandungi essential oil yang dapat seimbangkan hormon tidur dan hormon sedar. Malah memberikan tidur nyenyak dan berkualiti. Sapu di kaki, belakang telinga, pergelangan tangan dan ubun-ubun. . . Tummy Time Produk ini membantu anak yang mengalami masalah perut seperti kembung, sembelit, cirit birit. Hanya sapu di perut dan tapak kaki. Insya allah. . . Cough Time Produk ini membantu secara semulajadi masalah batuk dan selesema. Hanya sapu di kaki, dada, di sepanjang tulang belakang pun boleh, malah boleh juga berikan anak hidu hidu balm tersebut. . . Online Order whatapps azie +601123089402 . . Walk In arissa_babyshop GK4-05 Pusat Penjaja Bazaria Pantai, Pantai Dalam KL . #tasneemnaturel #balmnatural #balmtasneemnaturel #coughflutime #tummytime #sleeptime #calmtime
Ready Stock Ready Stock . . Tasneem Natural Balm . Harga 1 Balm RM49 2 Balm RM 88 (Less RM10) 3 Balm RM125 (Less RM22) 4 Balm RM157 (Less RM39) . Exc Postage . Online Order whatapps azie +601123089402 . . Walk In arissa_babyshop GK4-05 Pusat Penjaja Bazaria Pantai, Pantai Dalam KL . #tasneemnaturel #balmnatural #balmtasneemnaturel #coughflutime #tummytime #sleeptime #calmtime
😎 CALM TIME 😎 . Membantu menstabilkan emosi baik kepada bayi atau orang dewasa. Apabila disapu pada anak, ia akan merilexkan saraf anak yang menegang akibat tantrum atau sesi mengamuk tadi. . Kelebihan Calm Time adalah menyelesaikan masalah: . – Anak kuat meragam dan tantrum – Anak kurang fokus – Anak sering menangis Malah ia juga berfungsi dan berkesan kepada orang dewasa. #calmtime #calmtimetasneemnaturel #tasneemnaturel #balmtasneemnaturel #tasneemnaturelbalm #balmbayi #balmbaby #essentialoils #tasneemnaturelshahalam #tasneemnaturelbymyiriscollections
11 K unit balm dah selamat sampai sabtu petang kelmarin Hari ini proses sorting balm untuk di diagihkan pada setiap Master Stokis, Stokis dan Agent. psssstttt..... 4sekawan comel #sleep #calm #tummy #coughflu dah cukup kesemuanya😍😍 . . . #balm #babybalm #tummytime #sleeptime #calmtime #coughflutime #tummytimebalm #sleeptimebalm #calmtimebalm #coughflutimebalm #tasneemnaturel #tasneemnaturelbalm #essentialoil #produkmuslim #kitkecemasanbaby #pilihanibubapa #tasneemnatureljelebu #jelebu #negerisembilan http://www.wasap.my/60136258335
Morning2.. Dah lama tak bersiaran... ada yang rindu tak? 😜 Salah 1 sebab dah lama menyepi sebab kita tak ada stok Balm. Haha. 😁 Sebab laku sangat. hQ pun takde stok. TAPI hari ni stok sampai dah 😍😍😍😍😍😍😍 Stok sampai kat hQ 11000 balm. Dalam TAK sampai sehari tinggal 2000 je. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Next restok lambat lagi... sebab kena tunggu shipment bekas2 balm dari jauhhhhh nun dari China. So, siapa cepat... dia dapat. πŸ˜‰ Btw, ni stok sampai kat Master Stokis. Nak gi amek stok kita la japg lagi. Hewhew... Rindunyeee kat balm2 ni. #TasneemNaturel #balmTN #Sleeptime #Calmtime #Coughflu #Tummytime #balmeo #babybalm #bazaarpaknil #jualbalm #jualbarangbaby
Sunday Chilling .... I needed some time out to reflect so found this beautiful spot... Having some time out is like being put on the. Naughty step as a child. It makes you sit still , be quiet and think about things. That's exactly what I'm doing I'm just lucky im an adult and can choose my " naughty spot " and when to leave it 😊 . . . . . . . . . . #timeout #naughtystep #metime #calmtime #beautiful #nature #adulting #sunshine #quiet #peaceful #alonetime
Testimoni CALM TIME Alhamdulillah dengan pakai secara konsisten, memang serasi dengan ank. . #tingtingmagicbalm #tasneemnaturelbalm #lovingnaturelife #havingnaturellifestyles #calmtime #anktakmeragam
#CALMTIME EO GERANIUMπŸ‘‡ 🌹 diekstrak daripada daun dan batang tumbuhan. 🌹 melegakan tekanan. 🌹 mengurangkan kemurungan. 🌹 melancarkan peredaran darah. 🌹 meningkatkan kesihatan gigi. 🌹 sifat-sifat antibakteria yang terdapat dalam minyak pati geranium untuk melindungi badan dari penyakit. 🌹 membantu mempercepat proses penyembuhan luka. 🌹 mengimbangkan hormon. #tasneemnaturelbalm #dropshipwanted
Took a stroll to share in the building views of new friends new home. They still overseas till end of July, so thought I would visit their new home and new squirrel family for them. See you soon!!
JOM IBU-IBU KENALI WARNA NAJIS BAYI ➑KUNING - Normal,jika bayi mendapat susu ibu sepenuhnya. ➑HIJAU - Normal,jika berterusan,ia menunjukkan bayi tidak mendapat susu ibu sepenuhnya.Bayi hanya mendapat foremilk,& tidak mendapat hindmilk. ➑MERAH - Mungkin terdapat titisan darah pada najis,yang datang dari ibu @ bayi semasa proses kelahiran. Berlaku selama dua hari. Jika berlarutan,mungkin bayi alergi susu formula @ usus tersumbat. ➑KELABU - Tidak normal. Perlu pemeriksaan doktor kerana terdapat gangguan pada hati, hempedu & usus bayi. Jom semak balik,kadang-kadang terlepas pandang. Semoga dapat membantuπŸ˜‰ psssttt...jika anak sembelit,cirit birit,kembung perut,angin,boleh ikhtiar sapu tummy time di perut anak.. Jangan lupa urutan ' I LOVE YOU ' yea😘 . . #balm #babybalm #tummytime #sleeptime #calmtime #coughflutime #tummytimebalm #sleeptimebalm #calmtimebalm #coughflutimebalm #tasneemnaturel #tasneemnaturelbalm #essentialoil #produkmuslim #kitkecemasanbaby #pilihanibubapa #tasneemnatureljelebu #jelebu #negerisembilan http://www.wasap.my/60136258335
Comment récupérez-vous de vos efforts? Parce que se reposer est autant important que de se donner des objectifs. Pour moi c'est "Hammock time". Bon week end!✨ #rest #calmtime #hammock #slowpace #sunnyday
They're my chaos and I'm their calm. #wouldnthaveitanyotherway #chaosandthecalm
8 jenis Essential Oil yg digunakan untuk menghasilka Calm time. Ianya membantu anak lebih tenang, relaks, mudah dikawal dan diurus. Juga sgt membantu dalam mengawal tantrum anak. #calmtime #tasneemnaturel
Tak Tahu Macam Mana Nak Tenangkan Anak??? . . Malu dekat orang sekeliling Anak Asyik Meragam??? . . InsyaAllah #TasneemNaturel dapat membantu! 😊 Tak Salah Kita Mencuba Kan??? . . HOW TO ORDER πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ . . πŸ“² WA Sis = 016 502 0977 . . HARGA = RM 49 SAhaja!πŸ’‹πŸ’‹ . . #RugiTakCuba #SayaJualBalmBayi #TasneemNatural #CalmTime #SleepTime #TummyTime #CoughTime #Organic #OrganicProduct #BumiputeraProduct #BalmBaby
Usaha Tangga KejayaanπŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 . . πŸ’šπŸ’œπŸ’›πŸ’— . . Jom cuba BALM ORGANIC from #TasneemNaturel . Balm ni sesuai dari peringkat Bayi - Orang Tua. . #RugiTakCuba . . HOW TO ORDER??? . . πŸ“²WA Sis: 016 5020977 . . HARGA: RM 49 (InsyaAllah Berbaloi Baloi) . #SayaJualBalmBayi #TasneemNatural #CalmTime #SleepTime #TummyTime #CoughTime #Organic #OrganicProduct #BumiputeraProduct #BalmBaby
#CALMTIME FRANKINCENSE⬇ πŸ“Œ memperlahankan aktiviti sistem saraf. πŸ“Œ memberi rasa relaks. πŸ“Œ meningkatkan mood bagi yang sering mengalami gangguan tidur. πŸ“Œ meningkatkan kualiti tidur. πŸ“Œ mood lebih stabil. πŸ“Œ penumpuan lebih baik. #tasneemnaturelbalm #dropshipwanted
Feedback Anak kurang meragam apabila disapu #calmtime dan akak nih pun berpuas hati.
Anak ni sebenarnya nak tidur. Tapi ditahan-tahannya sebab nak main. . Masalah yg mak2 slalu hadapi kan ni?? Sy lah tu... 😁😁😁 . Boleh cuba #sleeptimebalm dr #tasneemnaturel ni.. Urutkan nipis2 kat tapak kaki, nadi anak dan belakang... InsyaAllah boleh membantu.. πŸ˜„πŸ˜„ . Cara Order: πŸ“© PM fb page Good Vibes Shop @ πŸ“² Klik http://www.wasap.my/60196747173 utk whatsapp sy. (Kalau di instagram, link whatsapp ni ade kat profile ye) . #balm #tasneemnaturel #naturalremedy #tummytime #coughflutime #sleeptime #calmtime #kembungperut #batukselsema #susahtidur #tantrum #essentialoils #momandbaby #makmaksangat
#CALMTIME Penat x jaga anak2 yg hyperactive? Anak yg aktif biasa2 pun penat kite kawal kan... heheheh.... 2 org kakak ni πŸ‘‡ dh lega dh.... x rugi beli calm time katenye... boleh relaks sikit.. anda? #tasneemnaturelbalm #dropshipwanted
TUMMY TIME πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’› ANAK anda mempunyai masalah KEMBUNG PERUT/SEMBELIT ??? . . Jom cuba!!! . . HOW TO ORDER??? . . πŸ“²WA Sis: 016 5020977 . . HARGA: RM 49 (InsyaAllah Berbaloi Baloi) . #SayaJualBalmBayi #TasneemNatural #CalmTime #SleepTime #TummyTime #CoughTime #Organic #OrganicProduct #BumiputeraProduct #BalmBaby
COUGHFLU TIME πŸ’—πŸ’–πŸ’—πŸ’–πŸ’— ANAK anda mempunyai masalah BATUK/SELSEMA ??? . . Jom cuba!!! . . HOW TO ORDER??? . . πŸ“²WA Sis: 016 502 0977 . . HARGA: RM 49 (InsyaAllah Berbaloi Baloi) . #SayaJualBalmBayi #TasneemNatural #CalmTime #SleepTime #TummyTime #CoughTime #Organic #OrganicProduct #BumiputeraProduct #BalmBaby
SLEEP TIME πŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œ ANAK anda mempunyai masalah untuk TIDUR??? Jom cuba!!! . . HOW TO ORDER??? . . πŸ“²WA Sis: 016 5020977 . . HARGA: RM 49 (InsyaAllah Berbaloi Baloi) . #SayaJualBalmBayi #TasneemNatural #CalmTime #SleepTime #TummyTime #CoughTime #Organic #OrganicProduct #BumiputeraProduct #BalmBaby
CALM TIME πŸ’šπŸ’šπŸ’šπŸ’šπŸ’š ANAK anda mempunyai masalah kuat MERAGAM / ASYIK NAK BERKEPIT DGN MAK AYAH??? . . Jom cuba!!! #RugiTakCuba . . HOW TO ORDER??? . . .πŸ“²WA Sis: 016 5020977 . . HARGA: RM 49 (InsyaAllah Berbaloi Baloi) . #SayaJualBalmBayi #TasneemNatural #CalmTime #SleepTime #TummyTime #CoughTime #Organic #OrganicProduct #BumiputeraProduct #BalmBaby
TASNEEM NATURE??? Ada apa dgn balm nih?πŸ€” . . . - Calm Time (Green) πŸ’šπŸ’šπŸ’šπŸ’šπŸ’š - Sleep Time (Purple ) πŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œ - Tummy Time (Yellow) πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’› - Cough Time (Pink) πŸ’—πŸ’–πŸ’—πŸ’–πŸ’— . . . πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰ Jom cuba Balm Organic from Tasneem Nature, InsyaAllah Mujarab ☺️ . . #RugiTakCuba #SayaJualBalmBayi #TasneemNatural #CalmTime #SleepTime #TummyTime #CoughTime #Organic #OrganicProduct #BumiputeraProduct #BalmBaby
Bangun tido nak start tantrum... terus sapu #calmtime... dlm beberapa saat, ok dah....
#CALMTIME Bergamot atau yang kita kenal sebagai limau purut ni wangi kan kalau kita bau... Walau pun rupanya tidak cantik, tapi dia dapat memberi manfaat pada manusia tau.. πŸ€ mengurangkan ketegangan otot πŸ€ aroma yang merangsang ketenangan dan rasa relaks πŸ€ banyak digunakan dalam minyak wangi πŸ€ bertindak sbg antiseptik, iaitu mempercepatkan proses penyembuhan luka πŸ€ merawat pelbagai penyakit kulit : dermatitis, ekzema, melecet, psoriasis #tasneemnaturelbalm #dropshipwanted
#calmtime balm #tasneemnaturel ni guna utk train baby dlm baby car seat, bottle training dan wean off. Mudahkan dgn balm Tasneem Naturel!
πŸ“ Bila si Abang tak nak kongsi mainan, si adik tak nak kalah. πŸ•πŸˆ Punyalah kuat dia pegang Abang dia, tak nak lepas. πŸ„πŸ‚ Ummi pun offer, "Nak sapu minyak takkk?" πŸ””πŸ“£ Terus lupa 'urusan' mereka tadi dan menyahut offer ummi. 🎭Amboi, baru sebut dah calm. Belum sapu #calmtime lagi. πŸ‘“ Bukan main ye korang. #sayajual #essentialoil #tasneemnaturel #babymalaysia #mothercaremalaysia #notifikasikkm #babytoysmalaysia #tadikataska
Ibu ni gune #calmtime utk wean off baby nye.... 😊😊 #tasneemnaturel #balmmultipurpose #calmtime #sleeptime #coughflutime #tummytime
Night time cosy... jjs room #homewithatoddler #calmtime
#feedback daripada customer selepas menggunakan #calmtime. Wah! Akak ni berpuas hati. Alhamdulillah 😘 Nak cuba? Boleh whatsApp 011.3301.9343
Assalamua'laikum Semalam, from KL to kerteh. Again mommy pakaikan yaya dengan #sleeptime & #calmtime Tasneem Naturel Inspired By Nature baby balm 😊 Selepas mandi mommy sapu calm pada yaya dgn niat she will behave. And yeah, she was. Bile masuk dalan carseat pon die masuk dgn rela. Takde drama tambahan. Last time bile masuk die nanges for three minutes. Bile kereta da gerak, mommy sapu sleep. Dengan niat die tido from KL to Temerloh. But she didnt sbb die bgn lewat πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Pastu dekat karak yaya cranky nak kluar from car seat. Mommy cepat cepat ambil #calmtime sapu dkt tapak kaki yaya. Mommy sapu dan urut kaki die. Mcm belai gitu. 5 monutes later yaya dah calm down. πŸ˜‚πŸ˜‚ ouh lega hati mommy. Sbb kalau boleh mommy taknak kluarkan yaya dri carseat. Tak mampu nak jaga die dgn lapan bulan pregnant ni dalam kereta. Other than for safety reason la kan. 15 minutes lepas tu yaya da mabuk mamai dah. She fell asleep. Dah dekat lpt2 baru yaya bangun. Tapi bangun yg happy. Tak mengamuk atau cranky. Behave sampai la kami stop utk dinner and sampai rumah. Kesannya : die tido lewat same dgn kami la malam semalam kes tido lama sangat siang hari. Sekarang, nak travel jauh jauh ke, keluar makan ke, shopping mall ke mommy dah tak risau pasal yaya akan tantrum ke ape. Sebab die dah jrg tantrum. Itu pengalaman mommy. Later mommy akan share pengalaman pakai kan baby balm ni kt adik yaya pulak 😊😊😊 Credit to : Puan Husna #sayajualsayapakai #tasneemnaturelbabybalm
8.30 dah tidur. πŸ˜‰ Siang tadi tau dah bila dia tak cukup tidur siang, malam2 mesti perangai pelik2 datang. Siap2 dah bagi makan sebelum Maghrib. Lepas mandi, sapu semua balm serentak. Ye. Serentak. Tapi tempat lain2. #Tummytime urut sikit kat perut bia sedap tidur takde sakit2 atau kembung perut sebab siang tadi macam ada bagi makan pulut sikit. Hehe. #Coughflu sapu kat belakang badan dan dada untuk pernafasan yang smooth walaupun takde demam or batuk. #Calmtime sikit kat belakang telinga dan nadi tangan, bertenang sket bila nak tidur kan, xde la ngamuk2 ajak tidur. #Sleeptime kat tapak kaki untuk deep sleep sebab siang tadi tak cukup tidur kan...kasi rehat la sket. Lepas setel calit2 dan sapu2 #balmTN ni, terus suramkan lampu bilik dan ajak tidur. Dia pun okey je, susu sikit...tak sampai 10min dah lena. 😍 Senang hati kan kalau macam ni? Nak tau lagi pasal balm? . Meh whatsapp 013-2528799 . #susahtidur #anaksusahtidur #anaksakitperut #sakitperut #susahberak #sembelit #babysembelit #anaksembelit #kembungperut #babykembung #anakdemam #demam #ubatdemam #ubatbatuk #anakbatuk #babybatuk #bazaarpaknil #jualbarangbaby #balmTN #tasneemnaturel #babybalm #balmeo #easentialoil
#CALMTIME Roman chamomile merupakan salah satu eo yang terdapat di dalam calm time balm.. Aromanya menenangkan bagi sesiapa yang menghidunya. Ia juga mempunyai antioksidan yang tinggi serta membantu menyokong sistem imunisasi.. #tasneemnaturelbalm
NOT KKM untuk setiap balm Tasneem Naturel 🌸Calm time 🌸Coughflu time 🌸Tummy time 🌸Sleep time Kesemua 4sekawan nie selamat untuk digunakan😚 100% Essential Oil..Balm TN tiada bahan kimiaπŸ‘πŸ‘ . . #balm #babybalm #tummytime #sleeptime #calmtime #coughflutime #tummytimebalm #sleeptimebalm #calmtimebalm #coughflutimebalm #tasneemnaturel #tasneemnaturelbalm #essentialoil #produkmuslim #kitkecemasanbaby #pilihanibubapa #tasneemnatureljelebu #jelebu #negerisembilan http://www.wasap.my/60136258335
Β«Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today.Β» #me #nature #sunnyday #sunβ˜€ #london #england #calmtime #metallicafan #happy #metallica
Jom ikhtiar dengan balm Tasneem Naturel untuk bantu anak anda lebih tenang dan mampu kawal emosi mereka. #balmtasneemnaturel #balmbaby #penawaranaktenang #calmtime
Anak bila dah dapat main,dapat tengok cartoon..Seronok dia..Sampai waktu tidur,suruh tidur pun susah.. Dah menguap,gosok-gosok mata,sampai merah-merah mata menahan ngantuk.. Sanggup ditahannya.. Meh try calit-calit Sleep time balm dari Tasneem Naturel.. Supaya anak dapat tidur dengan mudah &dapat tidur yang berkualiti... Sebab ia mengandungi essential oil yang dapat seimbangkan hormon tidur & hormon sedar.. . . . . #balm #babybalm #tummytime #sleeptime #calmtime #coughflutime #tummytimebalm #sleeptimebalm #calmtimebalm #coughflutimebalm #tasneemnaturel #tasneemnaturelbalm #essentialoil #produkmuslim #kitkecemasanbaby #pilihanibubapa #tasneemnatureljelebu #jelebu #negerisembilan http://www.wasap.my/60136258335
Ibu makan macam-macam.. Anak jadi sakit perut,cirit-birit sebab baby menyusu badan,terkesan dekat anak.. Anak sembelit,ibu mula susah hati tengok anak meneran menangis-nangis.. Meh cuba ikhtiar guna Tummy time balm dari Tasneem Naturel.. Sebab ia ada minyak pati serai untuk meningkatkan fungsi sistem penghadaman..Mengurangkan masalah usus & pencernaan Urut-urut perut anak,sambil buat urutan ' I LOVE YOU ' di perut anak.. . . . #balm #babybalm #tummytime #sleeptime #calmtime #coughflutime #tummytimebalm #sleeptimebalm #calmtimebalm #coughflutimebalm #tasneemnaturel #tasneemnaturelbalm #essentialoil #produkmuslim #kitkecemasanbaby #pilihanibubapa #tasneemnatureljelebu #jelebu #negerisembilan http://www.wasap.my/60136258335
Anak mengamok,menangis tak henti-henti.. tak dapat apa yang di ingini,mula la mengamok,marah sana sini... sampai mama pun jadi hulkπŸ˜‚ meh try Calm time balm dari Tasneem Naturel.. Sebab ia ada minyak pati geranium. Diekstrak dari batang & daun,untuk melegakan tekanan,mengurangkan kemurungan,mengimbangi hormon & melancarkan peredaran darah.. . . #balm #babybalm #tummytime #sleeptime #calmtime #coughflutime #tummytimebalm #sleeptimebalm #calmtimebalm #coughflutimebalm #tasneemnaturel #tasneemnaturelbalm #essentialoil #produkmuslim #kitkecemasanbaby #pilihanibubapa #tasneemnatureljelebu #jelebu #negerisembilan http://www.wasap.my/60136258335
Hati ibu mana yang tak risau,bila anak kecik-kecik lagi dapat batuk,selesema,demam,lengkap ada kahak sekali.. pergi klinik,dapat ubat..tapi tak sampai hati pulak nak bagi,sebab kecik lagi.. meh..ikhtiar dengan Coughflu time balm dari Tasneem Naturel Sebab ia ada minyak pati Tea trea. Merupakan antibiotik yang terbaik.. Ia membantu masalah pernafasan,melegakan selesema & batuk. . . . #balm #babybalm #tummytime #sleeptime #calmtime #coughflutime #tummytimebalm #sleeptimebalm #calmtimebalm #coughflutimebalm #tasneemnaturel #tasneemnaturelbalm #essentialoil #produkmuslim #kitkecemasanbaby #pilihanibubapa #tasneemnatureljelebu #jelebu #negerisembilan http://www.wasap.my/60136258335
Highly soothing - I breathe easier looking at this beach shot from @thewomensroomblog #happyplace #relaxing #soothing #calmtime #onthebeach #atthebeach #seaside #seaair
Balm ni bukan lah bila letak terus dan2 efektif. . Kalau jadi gitu, perlu lah dirisaukan. πŸ˜‚ . Balm ni...bergantung pada hormon seseorang tu. Ada yang terus hari yang sama berkesan, yang 10 minit kemudian terus berkesan pun ada. Yang sehari dua lepas tu pun ada. . Balm ni asbab je. Jangan lah anggap balm yang berkuasa... ingat, tanpa izin Nya tak jadi juga. Tapi, kita kena ikhtiar... bukan tunggu aje. Hamboihhh.. . Cuma nya, testimoni pun dah banyak... Pasal apa? Pasal keberkesanan balm2 TN ni... πŸ˜‰ Klik #testimonibalmTN . Ikhtiar tu penting. . Nak tau lagi? . Whatsapp 013-2528799 . #Calmtime #babybalm #anaktantrum #anaksusahtidur #anakmeragam #hiperaktif #anaksakit #susahtidur #migrain #stress
- t w i l i g h t - β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β € β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β € β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β € β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β € β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β € β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β € β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β € β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β € #casper #dog #eveningwalk #countryescape #beautyfulday #sunnyday #sunnywinterday #melbournephotographer #monochrome #subjectlight #fineartphotography #calmtime
Salam semua.. . Rini rayyan dan nuh teman umi pg jemput abi kt klia. . Sebelum gerak umi sapu calm dekat sy...sleep dekat adik.. . Supaya kami behaveπŸ™ˆ.. . #TNbalm #tasnemnaturel #tasneemnaturelrawang #tasneemmommysolutions #calmtime #sleeptime #selamathariraya #salamkosongkosong
#CALMTIME Calm more utk menenangkan. Ada eo bergamot utk reduce stress. Eo marjoram yg dikenali sbg joy of mountain. Eo geranium yg menenangkan. Sleep bertujuan utk dptkn tidur yg lena. Tidur yg mudah. Sebab tu ada eo cedarwood. Berfungsi utk stabilkan smula hormon tidur dgn hormon jaga. Bagi situasi anak yg jenis menangis bila nak tidur, mengamuk dulu bila nak tidur, suggest calm dgn sleep. Sebab calm akan bantu dia utk dia bertenang dulu. Bila anak da boleh bertenang, stress dia berkurangan. So dia dlm keadaan rileks. Sapu sleep utk seimbangkan hormon tidur tu. Bila dia da tenang, lagi mudah sleep nak berfungsi sekali #tasneemnaturelbalm
Hari ni ada open house kt umah. sblm mula, kita calit #calmtime sesiap kt ank, nk bg die relaks2.. sekali die tdo pulak. Mama skali terjebak
Assalamualaikum...selamat pg...ya ampun lame nye bercuti....ade yg nk order magic balm ni x?magic balm ni penolong ibu2 time kecemasan tau x...100% menggunakan essential oil,no chemicals ok..selamat utk newborn smpai dewasaπŸ€—πŸ€— #tasneemnaturel #calmtime #coughflutime #tummytime #sleeptime #balmajaib
Balm Tasneem kami ada KKM jek.. Dalam proses nak apply oversea punya certificate mcm madesafe.org .. Dan badan lain. . Kami juga tgh cari option dari dr australia utk dptkan cert utk sahkan produk mmg natural. . Kalau korang nk tanya lelebih psl safety balm ni.. Saya hanya boleh ckp lepas KKM sahaja. .. . Balm tidak ada paraben, SLS, mineral oil dll.. Semuanya bahan natural dan dari minyak pati yg ada MSDS.. . Kot nnt ada pulak nk data sheet Mdsd pulak.. Huhu.. Mmg kilang simpan semua data sheet tersebut dan msds mmg di hantar ke KKM pada apply KKM... . Dari segi dilution.. Mmg dilution utk baby.. . Insya allah utk kedepan kita akan hantar utk proses certified natural product.. Moga dpt memberi option pada ibu semua. . - dari meja founder TN . #balm #tasneemnaturel #naturalremedy #tummytime #coughflutime #sleeptime #calmtime #kembungperut #batukselsema #susahtidur #tantrum #essentialoils #momandbaby #makmaksangat
Next page