Photos and pictures of calmtime

Here is what we found on #calmtime from instagram. 6 586 posts total.

#calmtime analytics

Posting speed: 1

1 posts per hour. Usually an hour between posts.

Posting speed of hashtag calmtime shows you how many media is posted with tag per hour. If this value more than 500 hashtag is very popular, but your post will go down in the list soon.

If you looking for hashtags that will give you likes, comments and followers you should use hashtags with higher engagement rate and posting speed between 5 and 10.


Latest #calmtime media


Jika anak anda sering mengalami masalah pengendalian emosi seperti... 👇🏻 . 💆🏻‍♀️ Kerap menangis . 💆🏻‍♀️ Tantrum . 💆🏻‍♀️ Kurang sabar . 💆🏻‍♀️ Tidak mahu bekerjasama . 💆🏻‍♀️ Perasaan tidak selamat atau takut . 💆🏻‍♀️ Tidak fokus . 💆🏻‍♀️ Sukar untuk mengawal emosi . 💚 Calm Time 💚 ada solusinya.. . Bahan kandungan daripada gabungan minyak pati yang terdapat di dalam balm ini dapat menenangkan, melegakan serta merangsang aura positif kepada pemakainya. . Di samping itu juga, balm ini tidak terhad digunakan oleh bayi atau kanak-kanak sahaja, malah boleh digunakan seisi keluarga. . 🌸 Mommies favourite 🌸👉🏻💚 Calm time 💚 . Mommies info: Setiap bayi penerimaan berbeza-beza. Ada yang cepat menunjukkan kesan, dan ada yang memerlukan masa untuk serasi. Balm ini hanyalah alternatif untuk memudahkan mommies, bukan untuk mengubati. Kerana sakit itu pasti, yang kita mampu hanyalah mencegahnya. . Untuk info lanjut dan pertanyaan sila hubungi ; . 📲60128773545 . #naturealbabymyy #tasneemnaturelbalm #calmtime #essentialoil #tantrum #calmingbalm #miri #brunei #bintulu #mukah #sabah #kkcity #happybabyhappymommy #cubadulu #yakinselamat #chemicalfree #muslimproduct #supportlocal #mybabyuseitanditworks #imtrustedseller #priceaccordingtohq
#CALMTIME Kelebihan #CALMTIME : ✔ Sesuai digunakn utk seisi keluarga ✔ Size kecil & mudah dibawa ✔ Berbau wangi & tidak melekit ✔ Harga berpatutan dgn gabungan lebih drpd 5-7 essential oil dlm stp balm JOM CUBA...sapu sapu je😊 DM or whatsapp 0124255795
#CALMTIME Membantu utk masalah: ✔ Anak tantrum ✔ Stress ✔ Kemurungan ✔ Migrain Kelebihan menggunakan #CALMTIME : 👉Sesuai digunakn utk seisi keluarga 👉Size yg kecil & mudah dibawa 👉Berbau wangi & tidak melekit 👉Harga yg berpatutan dgn gabungan lebih drpd 5-7 essential oil dlm stp balm JOM CUBA..sapu sapu je😊 DM or whatsapp 0124255795
..........SITUASI 1.......... "Aduhai la anak... Ibu baru balik keje awk dah buat perangai... Menangis mengamuk xtentu pasal.."😤😤😤" ........SITUASI 2.......... "Anak oii nanti kalau kwn ummi dtg.. tolong behave ye.. Ummi xnak tengok anak2 ummi buat perangai...xduduk diam.. melompat sana melompat sini" 😬😬😬 .......SITUASI 3......... "Harap anak mama dok diam dlm kete nanti ok... Mama nak drive dgn tenang tanpa sebarang gangguan" ~pesan mama sebelum start enjin nak balik kg... 😡😡 ........................🙌🙋🙍🙏🙇🙇🙆............................... Mesti ramai yg alami situasi2 mcm kat atas ni kan.... Anak kecil memg susah nak behave... Die masih xpaham situasi.. So... jgnlah jadikan anak mangsa.. 😣😣... Ibu kenalah buat sesuatu.. . Try sapu #calmtime ni... penggunaan yg kerap insyaallah membantu... . Rm49 each... Boleh tahan lame.. Tekstur balm sgt padat.. Beli satu boleh kongsi utk semua anak..
Dah lah comey..wangi pulak tu..😙😙😙 . Ini sedikit info berkenaan balm Tasneem Naturel ni ya.. . 1. CF Rub - bantu kurangkan selsema dan cairkan kahak, menurunkan suhu demam. . 2. T Rub - membuang angin dalam perut dan membantu melegakan sebu dan kembung perut. . 3. Sleep time - bantu anak tidur lena, mudah tidur, bangun dgn mood ceria dan beri tidur yg berkualiti. . 4. Calm time - mengurangkan tekanan dan keletihan, bantu anak lebih tenang dan memberi keselesaan. . . DM atau whatsapp 012-778 5251 . . #sayajual #sayajualonline #bazaarpaknil #bazarpaknil #homemade #homemadebalm #minyakpati #essentialoils #tasneemnaturel #tasneemnaturelbalm #naturalbynature #parentingmalaysia #terlajaklaris #terlajakmurah #terlajakmampu #anakmeragam #anaktantrum #anaksembelit #anaksusahtidur #anakbatukselsema #g6pd #autism #adhd #calmtime #coughflutime #sleeptime #tummytime #ajimaura #terapiinstagram #keluargabahagia
"Letihnye.... balik keje dah lewat malam+letih... Anak sya plak susah nak tdur malam2... Merengek tiap2 malam. Sye g keje dah mcm burung hantu.. Eye bag xusah ckpla... " (rungutan sorg customer) Thats why lah tasneemnatural keluarkan produk yg baik ni.. Foundernye pon seorang ibu seoarang wanita.. Memahami masalah2 yg kebanyakan ibu2 alami.. #sleeptime and #calmtime sangat sesuai utk ibu2 yg ade masalah . 😪anak susah nak tidur malam 😫anak tidur yg xnyenyak 😭Kerap merengek/tantrum di tengah malam Kalau anak boleh tidur lena.. Ibu pon lagi lena😍... Pergi kerje pon happy n bersemangat je... Insyaallah...
Ibrarat JULA JULI TASNEEM NATUREL Yang Jula CF Rub yang sentiasa jadi pilihan mak ayah, tidak kira musim sakit cepat habisnya Yang Juli Calm Time lepas anak anak penat beraktiviti bagi mandi sapu calm beri ketenangan pada anak Lepas tu mak pun boleh rehat sama paling tidak boleh beralih buat kerja lain Jom sama-sama bertukar kepada Tasneem Naturel #sayangkeluarga #balmviral #anakku #calmtime #cfrub #kuantan
Hi semua! ☺☺ . . Untuk pengetahuan, kami ada 4 jenis balm! . 🌷Calm time - untuk anak kuat meragam. 🌷 Coughflu - untuk masalah batuk & selesema 🌷 Sleeptime - untuk anak susah tidur 🌷 Tummy time - untuk masalah perut . . Harga berapa yek sebotol? . 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 . 1 rm49 2 rm88 (jimat rm10) 3 rm125 (jimat rm22) 4 rm157 (jimat rm39) . . Pos rm8 sm / 12 ss . . Ahah tazzabar nak order dah? Ok boleh whatsapp kami di 01120964665 😘. . . #tasneemnaturel #balmtasneemnaturel #tummytime #coughflutime #calmtime #sleeptime #balmbaby #produkbaby #essentialoil
Hi semua! ☺☺ . . Untuk pengetahuan, kami ada 4 jenis balm! . 🌷Calm time - untuk anak kuat meragam. 🌷 Coughflu - untuk masalah batuk & selesema 🌷 Sleeptime - untuk anak susah tidur 🌷 Tummy time - untuk masalah perut . . Harga berapa yek sebotol? . 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 . 1 rm49 2 rm88 (jimat rm10) 3 rm125 (jimat rm22) 4 rm157 (jimat rm39) . . Pos rm8 sm / 12 ss . . Ahah tazzabar nak order dah? Ok boleh whatsapp kami di 01120964665 😘. . . #tasneemnaturel #balmtasneemnaturel #tummytime #coughflutime #calmtime #sleeptime #balmbaby #produkbaby #essentialoil
Next page